Diesel Injector Clean + Cetane Boost (ADS)

16,00

Korottaa setaanilukua max. 8 yksikköä. Puhdistaa ja voitelee pumpun ja suuttimet. Vähentää polttoaineen kulutusta jopa 8%. Annostus 1 pullo / 300 litraa dieseliä

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ADSCN Osastot: , ,

Kuvaus

 AMSOIL Diesel Injector Clean + Cetane Boost (ADS)

 • Puhdistaa karstaiset ruiskutussuuttimet
 • Voitelee pumpun ja suuttimet
 • Korottaa setaanilukua max. 8 yksikköä
 • Voitelevuus vähentää kulumista ja tehohukkaa
 • Vähentää polttoaineen kulutusta jopa 8%
 • Vähentää savutusta ja päästöjä
 • Ehkäisee korroosiota
 • Pidentää polttoainesuodattimen elinikää
 • Pidentää EGR ja DPF regeneraatioväliä
 • Sopii kaikkien dieselpolttoaineiden kanssa
 • Sopii kaikenlaisille dieselmoottoreille

Palauttaa tehon & vähentää kulutusta
Ruiskutussuuttimiin (injektorit) kertyy palamisjätteitä (karstaa), joka muuttaa suihkutuskuviota ja heikentää polttoaineen atomisaatiota, ja saattaa pahimmillaan aiheuttaa suuttimien vuotamista. Näiden seurauksena polttoaineen kulutus, päästöt ja savutus kasvavat, ja teho ja ajettavuus heikentyvät. Nykyisten Common Rail –moottorien suuttimissa käytetään korkeita 2000 bar paineita ja pieniä 1-3 mikrometrin välyksiä (ihmisen hius on 70-100 mikrometriä paksu). Pienikin epäpuhtaus voi aiheuttaa suuttimien takertelua ja jopa auki juuttumista. Diesel Injector Clean sisältää kaikkein edistyneimpiä ja tehokkaimpia puhdistavia aineita, ja se on riittävän tiivistetyssä muodossa ollakseen tehokas. Se tehoaa sekä perinteiseen hiilipohjaiseen karstaan, että myös suuttimien sisäisiin saostumiin.

Voitelee pumpun ja suuttimet
Nykyisistä rikittömistä dieselpolttoaineista poistuu rikinpoiston yhteydessä myös voitelevia aromaatteja, mikä johtaa sekä ruiskutuspumpun että suuttimien kulumiseen. Diesel Injector Clean + Cetane Boost sisältää tähän tarkoitukseen suunniteltuja voitelevia aineita, jotka paitsi ehkäisevät kulumista, myös vähentävät kitkaa, ja siten pienentävät polttoaineen kulutusta.

Vähentää nokeentumista
Diesel Injector Clean + Ceatne Boost puhdistaa männänrenkaat, vähentäen ohivuotoja kampikammioon. Tämä puolestaan vähentää moottoriöljyn likaantumista ja paksuuntumista, ja hiovista nokipartikkeleista aiheutuvaa kulumista. Epätäydellisestä palamisesta johtuvaa nokea ei myöskään synny niin paljon, koska puhtaiden suuttimien suihkutuskuvio on optimaalinen.

Erottaa veden polttoaineesta
Diesel Injector Clean + Cetane Boost on alkoholiton tuote, joka auttaa ehkäisemään vesi/diesel-emulsion syntymistä, jolloin vedenerottimen on helpompi estää veden pääsy suuttimille, jossa se aiheuttaisi korroosiota.

Korottaa setaanilukua ja parantaa suorituskykyä
Korkeampi setaaniluku mahdollistaa täydellisemmän palamisen, parantaen suorituskykyä eli maksimitehoa ja polttoainetaloutta. Se myös helpottaa kylmäkäynnistystä, tasoittaa tyhjäkäyntiä, ja vähentää savuttamista ja päästöjä.

Pidentää suodattimen käyttöikää. Kuumasta konehuoneesta takaisin tankkiin palaava polttoine on kuumaa, ja se aiheuttaa tietynlaisen sakan muodostumista ja kertymistä suodattimeen. Diesel Injector Clean + Cetane Boost ehkäisee sakan muodostumista.

Käyttöohje
Annostus on yksi 473 ml (16 oz) pullo 150 litraan dieseliä (2 oz /20 litraa) kun tarvitaan pikapuhdistusta, ja jatkuvassa käytössä 1 pullo 300 litraan dieseliä (1 oz / 20 litraa).
2 oz / 20 litraa korottaa setaania 8 yksikköä ja  1 oz / 20 litraa korottaa 4 yksikköä. Aine on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, jolloin se pitää polttoainejärjestelmän puhtaana ja voideltuna. Se vähentää polttoaineen kulutusta jopa 8%, eli niin paljon että aine maksaa itsensä takaisin. Kaada aine tankkiin tankkauksen yhteydessä, jotta se sekoittuu mahdollisimman hyvin. Aine soveltuu niin henkilöautoihin, raskaaseen kalustoon, työkoneisiin, kuin merimoottoreihinkin. Yhteensopiva kaiken tyyppisten dieselmoottoreiden, pakokaasun puhdistusjärjestelmien ja polttoaineiden kanssa. Jos ajoneuvo seisoo pitkiä aikoja, tämä aine kannattaa laittaa tankkiin ennen seisotusta.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Yksikkö

Datalehdet, esitteet

g3571
DATALEHTI