Quickshot bensiinin lisäaine

15,04

Erityisesti harrastepeleihin ja pienkoneisiin, jotka seisovat pitkiä jaksoja. Poistaa pihkaantuneen bensiinin ja kondenssiveden

Varastossa

Kuvaus

Quickshot® bensiinin lisäaine sopii sekä 2- että 4-tahtisiin, sekä ruisku- että kaasutinmoottoreihin. Poistaa moottorista karstan ja liuottaa pihkaantuneen bensiinin. Estää etanolia muodostamasta omaa faasiaan veden kanssa tankin pohjalle. Sopii lyhytaikaiseen bensiinin stabilointiin (max. 6 kk). Ennaltaehkäisyyn 1 pullo 46 litraan bensiiniä, pikapuhdistuksessa 1 pullo /23 L.

Erityisen toimiva pienissä moottoreissa, joilla on pitkiä seisontajaksoja, kuten moottoripyörät, veneet, kelkat, mönkijät, ruohonleikkurit, moottorisahat, trimmerit, lumilingot, generaattorit ja pienkoneet.

Henkilöautoissa kannattaa käyttää AMSOIL Pi Performance Improver -lisäainetta.

PUHDISTAA POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN

  • Puhdistaa pihkaantuneen bensiinin ja liukenemattoman lian, joka tukkii kaasuttimia, injektoreita ja suodattimia. Pitkien seisontajaksojen aikana bensiinillä on taipumus hapettua ja muodostaa “pihkaa”
  • Paitsi että se puhdistaa nopeasti polttoainejärjestelmän, se puhdistaa myös palotilaa.

EHKÄISEE ETANOLIN AIHEUTTAMIA ONGELMIA

  • 95E10 sisältää etanolia max 10% ja 98E5 max. 5%
  • Quickshot ehkäisee korroosiota.
  • Quickshot ehkäisee etanolin erottumista bensiinistä ja muodostamasta omaa faasiaan tankin pohjalle kondenssiveden kanssa. Tämä saattaisi aiheuttaa käyntihäiriöitä tai moottorin käymistä liian laihalla.
  • Quickshot hajottaa veden mikroskooppisiksi pisaroiksi, jotka kulkevat moottorin läpi aiheuttamatta vahinkoa

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Yksikkö

Datalehdet, esitteet

QUICKSHOT DATALEHTI
I