0W-20 LS-VW European Motor Oil (EZT)

20,89

Täyssynteettinen premium-öljy ACEA C5; VW 508.00/509.00, TL52577; Porsche C20. 1 quart (0.95 litraa

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): EZTQT Osastot: , ,

Kuvaus

0W-20 (EZT): API SN-PLUS, SN…; ACEA C5; VW 508.00/509.00, TL52577; Porsche C20

AMSOIL European Motor Oil -sarjan öljyt on suunniteltu täyttämään (ja usein ylittämään) eurooppalaisten autovalmistajien hyvin tarkat ja yksityiskohtaiset luokitukset. Eurooppalaisissa luokituksissa sama öljy täyttää sekä bensiini- että diesel-luokitukset henkilö-ja pakettiautoihin (raskaan kaluston dieseleille on omat luokitukset). European Motor Oil -sarjan öljyjen leikkausvoimia ja korkeita lämpötiloja kestävät synteettiset raaka-aineet, yhdessä korkealuokkaisten kulumisen estoaineiden kanssa, takaavat luotettavan toiminnan  ahdetuissa moottoreissa eurooppalaisilla pitkillä vaihtoväleillä (longlife).

Pakokaasujen puhdistusjärjestelmä
AMSOIL European Motor Oil -öljyissä on otettu huomioon pakokaasujen puhdistusjärjestelmän komponentit. Siksi SAPS-pitoisuus (sulfaattituhka, fosfori, rikki) on hyvin tarkkaan optimoitu.  LS = Low SAPS, MS = Medium SAPS, FS = Full SAPS.

Erinomainen moottorin puhtaus
European Motor Oil -öljyjen erinomainen hapettumisen ja kuumuuden kestävyys, ja pesevyys auttavat pitämään moottorin puhtaana.  Ne on suunniteltu ehkäisemään lietteen ja lakan muodostumista ja öljyn kulutusta. Tämä takaa pitkän käyttöiän ja maksimaalisen suorituskyvyn.

Erinomainen valinta turbomoottoreihin
AMSOIL European Motor Oil sisältää robustin koostumuksen joka suojaa turboahtimien tuottamilta korkeilta lämpötiloilta. Sen lämpöstabiili koostumus ehkäisee karstan muodostusta ja jäähdyttää turboahtimia. Sen alhainen jähmepiste suojelee turboahtimia öljynpuutteelta pakkasella ja varmistaa että öljy juoksee laakereille nopeasti kylmäkäynnistyksen jälkeen.

0W-20 (EZT): API SN-PLUS, SN…; ACEA C5; VW 508.00/509.00, TL52577; Porsche C20

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 80 × 215 cm (senttimetri)
Yksikkö

Datalehdet, esitteet

EUROPEAN MOTOR OIL DATA SHEET