Super Shift Racing ATF Type-F (ART)

21,39

F-tyypin ATF kiihdytysautoihin ja rajuihin katuautoihin. Myös tavalliset 3-vaihteiset Fordin automaatit (Ford Type-F). 1 quart (0.95 l)

Varastossa

Kuvaus

Allison C-4, Ford Type-F. Drag racing, off-road, muskeliautot. Ei sisällä dexron-öljyjen liukastimia, joten kytkinpakat kytkeytyvät napakasti ja täsmällisesti = hyvä toistettavuus bracket racingissa. Kestää korkeita lämpötiloja (transbrake) ja kuormituksia. Lämpöstabiilit raaka-aineet ja robusti lisäainepaketti on suunniteltu erityisesti kisakäyttöön.

Auttaa komponentteja pysymään puhtaana
AMSOIL Super Shift suojaa kuumuudelta ja kulumiselta. Sen ylivoimainen hapettumisen kesto ja lämpöstabiilisuus ehkäisee lietteen ja lakan muodostumista. Sillä on hyvä lämmönjohtavuus, ja siten madaltaa komponenttien lämpötiloja. Se myös juoksee hyvin kylmänä.

Konistentit vaihdot
AMSOIL Super Shift sisältää huippuluokan lisäaineet erityisesti kilpakäyttöä ajatellen. Kitkaominaisuudet on suunniteltu sellaisiksi, että kytkinpakkojen pitovoima on maksimaalinen, ja luisto minimaalinen. Vaihteiden kytkeytyminen on nopeaa ja konsistenttia.

Kulumisen esto
AMSOIL Super Shift sisältää robustin lisäaineistuksen jolla saadaan maksimaalinen suojausvaikutus. Sen synteettiset perusöljyt ovat erityisen leikkausta kestäviä, ja ehkäisevät öljyn ohenemista pitkällä aikavälillä. Se auttaa kytkimiä, laakereita ja puslia kestämään pidempään.

Ehkäisee korroosiota ja vaahtoutumista
AMSOIL Super Shift ehkäisee korroosiota pitkien seisontajaksojen aikana. Se kontrolloi vaahtoamista, mikä takaa kytkinpakkojen nopean ja varman kytkeytymisen.

Suositukset
Super Shift on tarkoitettu raskaaseen kilpakäyttöön, mutta sopii myös tavalliseen käyttöön vaihteistoihin joissa luokitus on Allison C-4 tai Ford Type F. Suggested automatic transmission applications include:

  • Kiihdysautoihin
  • Off-road 4×4
  • Rajuun katukäyttöön

Yhteensopivuus
AMSOIL Super Shift Synthetic Racing Transmission Fluid on yhteensopiva muiden ATF-öljyjen kanssa.

Super Shift -öljyä ei suositella tavalliseen katukäyttöön vaihteistoihin joihin suositus on Ford MERCON, GM DEXRON tai Chrysler ATF+ 

Luokitukset

  • Allison C-4, Ford Type-F. Drag racing, off-road, muskeliautot.

Lisätiedot

Paino 1,0 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 80 × 215 cm (senttimetri)
Kinemaattinen viskositeetti @100°C, cSt (ASTM D445)

Kinemaattinen viskositeetti @ 40°C, cSt (ASTM D445)

Viskositeettti-indeksi

CCS viskositeetti, cP@°C (ASTM D5293)

Leimahduspiste ºC

Syttymispiste ºC

Jähmepiste ºC

Yksikkö

Datalehdet, esitteet

SUPER SHIFT RACING ATF
DATALEHTI