200-sarjan PTFE (Teflon®) letkut teräspunoksella

10,9572,40

Kuvaus

Letkua myydään metreittäin. 1 kpl = 1 metri, 2 kpl = 2 metriä jne. 200-sarjan letkussa on PTFE (Teflon) sisäletku, ja ulkopunos AISI 308 ruostumatonta terästä, millä saavutetaan erinomainen hankauksen kesto. Letku soveltuu 200- ja 570-sarjan liittimille. PTFE-letku on pomminvarma valinta  kaikille nesteille ja kaasuille, ja laajalle lämpötila-alueelle –70°C…+250°C. Myydään metreittäin. Soveltuu: kaikki polttoaineet mukaanlukien etanoli, metanoli ja nitrometaani, ilma, moottoriöljy, vaihteistoöljy, ohjaustehostin, jarruneste, kytkinneste, jäähdytysneste, ilokaasu, hydraulineste. AN-3 kokoa käytetään jarruletkuissa, AN-4 kokoa mm. turbon öljyn syötössä, ilokaasujärjestelmissä. Ohjaustehostimessa AN-6. Polttoaineille AN-6…AN-12.

Huom! Letku tulee aina huuhdella puhtaaksi ennen käyttöä. Teippaa leikkauskohta Asennusnauharulla ennen katkaisua, niin punos ei lähde rispaantumaan niin herkästi. Katkaise letkusaksilla tai katkaisulaikalla.

Huomaa asennuksessa, että teflon-sisäputki painetaan leikkuurenkaan (helmi) pohjassa olevaan olakkeeseen asti. Pidä huoli että punoksen hapsut jäävät helmen ulkopuolelle. Meiltä löytyy myös varahelmiä 5 kpl pakkauksissa. Voitele liittimen kierteet Aeroseal-pastalla, teflon-rasvalla tai vastaavalla. Mutteria ei pidä kiertää pohjaan asti, vaan sen tulee jäädä 2-3 mm auki.

Lisätiedot

Paino 0,25 kg (kilogramma)
Väri

Koko

, , , , , ,

Materiaali

Datalehdet, esitteet

200-250-sarjan-speksit
Teflon-letkujen mitat

Saatat myös pitää...