Diesel All-In-One (ADB)

16,0659,33

Diesel-lisäaine puhdistaa ja voitelee pumpun ja suuttimet, vähentää polttoaineen kulutusta jopa 8%, nostaa setaanilukua max. 4 yksikköä, ja takaa juosevuuden pakkasella

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

 

AMSOIL Diesel All-In-One (ADB) on yhdistelmä kolmesta AMSOIL:n diesel-lisäaineesta. Siinä yhdistyy Injector Cleanin puhdistus- ja voiteluominaisuudet, Cold Flown kylmävirtaus, ja Cetane Boostin setaaniboosteri. Se soveltuu käytettäväksi kaikille diesel-polttoaineille, myös biodieselille, ja se toimii kaikissa lämpötiloissa, vaikka onkin suunnattu erityisesti talvikäyttöön.

Palauttaa tehon & vähentää kulutusta
Ruiskutussuuttimiin (injektorit) kertyy palamisjätteitä (karstaa), joka muuttaa suihkutuskuviota ja heikentää polttoaineen atomisaatiota, ja saattaa pahimmillaan aiheuttaa suuttimien vuotamista. Näiden seurauksena polttoaineen kulutus, päästöt ja savutus kasvavat, ja teho ja ajettavuus heikentyvät. Nykyisten Common Rail –moottorien suuttimissa käytetään korkeita 2000 bar paineita ja pieniä  1-3 mikrometrin välyksiä (ihmisen hius on 70-100 mikrometriä paksu). Pienikin epäpuhtaus voi aiheuttaa suuttimien takertelua ja jopa auki juuttumista. Diesel All-In-One sisältää kaikkein edistyneimpiä ja tehokkaimpia puhdistavia aineita.

Voitelee pumpun ja suuttimet
Nykyisistä rikittömistä dieselpolttoaineista poistuu rikinpoiston yhteydessä myös voitelevia aromaatteja, mikä johtaa sekä ruiskutuspumpun että suuttimien kulumiseen. Diesel All-In-One sisältää tähän tarkoitukseen suunniteltuja voitelevia aineita, jotka paitsi ehkäisevät kulumista, myös vähentävät kitkaa, ja siten pienentävät polttoaineen kulutusta.

Korottaa setaanilukua
Polttoaine jonka setaaniluku on korkeampi, syttyy nopeammin ja palaa täydellisemmin. Diesel All-In-One korottaa setaanilukua maksimissaan 4 yksikköä, ja siten maksimoi käytettävissä olevan tehon ja parantaa käynnistyvyyttä. Se myös tasoittaa tyhjäkäyntiä ja pehmentää käyntiääntä, ja vähentää savutusta ja päästöjä.

Ehkäisee polttoaineen geeliintymistä pakkasella
Kun lämpötila laskee, diesel-polttoaineessa luonnostaan oleva vaha (parafiininen hiilivety)alkaa kiteytyä. Tuota lämpötilaa kutsutaan samepisteeksi. Suodatettavuuspiste on lämpötila jossa vahakiteet tukkivat polttoainesuodattimen, estäen moottoria käynnistymästä. Diesel All-In-One madaltaa tuota lämpötilaa jopa 22°C asteella.

Pidentää suodattimen käyttöikää. Kuumasta konehuoneesta takaisin tankkiin palaava polttoine on kuumaa, ja se aiheuttaa tietynlaisen sakan muodostumista ja kertymistä suodattimeen. All-In-One ehkäisee sakan muodostumista.

Käyttöohje
Annostus on yksi 473 ml pullo 160 litraan dieseliä. Aine on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, jolloin se pitää polttoainejärjestelmän puhtaana ja voideltuna. Se vähentää polttoaineen kulutusta jopa 8%, eli niin paljon että aine maksaa itsensä takaisin. Kaada aine tankkiin ennen tankkausta, jotta se sekoittuu mahdollisimman hyvin. Aine on lisättävä korkeammassa lämpötilassa kuin dieselin samepiste, koska se ei liuota jo kiteytynyttä vahaa. Aine soveltuu niin henkilöautoihin, raskaaseen kalustoon, työkoneisiin, kuin merimoottoreihinkin.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Koko

,

Datalehdet, esitteet

ADB Datalehti
Datalehti