Diesel Injector Clean (ADF)

13,6049,51

Puhdistaa ja voitelee pumpun ja suuttimet. Vähentää polttoaineen kulutusta jopa 8%. Pikkupullo käsittelee 300 litraa ja 1 kannu 1200 litraa dieseliä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

 AMSOIL Diesel Injector Clean (ADF)

 • Puhdistaa karstaiset ruiskutussuuttimet
 • Voitelee pumpun ja suuttimet
 • Palauttaa suorituskyvyn
 • Voitelevuus vähentää kulumista ja tehohukkaa
 • Vähentää polttoaineen kulutusta jopa 8%
 • Vähentää savutusta ja päästöjä
 • Ehkäisee korroosiota
 • Pidentää polttoainesuodattimen elinikää
 • Pidentää EGR ja DPF regeneraatioväliä
 • Sopii kaikkien polttoaineiden kanssa
 • Sopii kaikenlaisille dieselmoottoreille

Palauttaa tehon & vähentää kulutusta
Ruiskutussuuttimiin (injektorit) kertyy palamisjätteitä (karstaa), joka muuttaa suihkutuskuviota ja heikentää polttoaineen atomisaatiota, ja saattaa pahimmillaan aiheuttaa suuttimien vuotamista. Näiden seurauksena polttoaineen kulutus, päästöt ja savutus kasvavat, ja teho ja ajettavuus heikentyvät. Nykyisten Common Rail –moottorien suuttimissa käytetään korkeita 2000 bar paineita ja pieniä 1-3 mikrometrin välyksiä (ihmisen hius on 70-100 mikrometriä paksu). Pienikin epäpuhtaus voi aiheuttaa suuttimien takertelua ja jopa auki juuttumista. Diesel Injector Clean sisältää kaikkein edistyneimpiä ja tehokkaimpia puhdistavia aineita, ja se on riittävän tiivistetyssä muodossa ollakseen tehokas. Se tehoaa sekä perinteiseen hiilipohjaiseen karstaan, että myös suuttimien sisäisiin saostumiin.

Voitelee pumpun ja suuttimet
Nykyisistä rikittömistä dieselpolttoaineista poistuu rikinpoiston yhteydessä myös voitelevia aromaatteja, mikä johtaa sekä ruiskutuspumpun että suuttimien kulumiseen. Diesel Injector Clean sisältää tähän tarkoitukseen suunniteltuja voitelevia aineita, jotka paitsi ehkäisevät kulumista, myös vähentävät kitkaa, ja siten pienentävät polttoaineen kulutusta.

Vähentää nokeentumista
Diesel Injector Clean puhdistaa männänrenkaat, vähentäen ohivuotoja kampikammioon. Tämä puolestaan vähentää moottoriöljyn likaantumista ja paksuuntumista, ja hiovista nokipartikkeleista aiheutuvaa kulumista. Epätäydellisestä palamisesta johtuvaa nokea ei myöskään synny niin paljon, koska puhtaiden suuttimien suihkutuskuvio on optimaalinen.

Erottaa veden polttoaineesta
Diesel Injector Clean on alkoholiton tuote, joka auttaa ehkäisemään vesi/diesel-emulsion syntymistä, jolloin vedenerottimen on helpompi estää veden pääsy suuttimille, jossa se aiheuttaisi korroosiota.

Pidentää suodattimen käyttöikää. Kuumasta konehuoneesta takaisin tankkiin palaava polttoine on kuumaa, ja se aiheuttaa tietynlaisen sakan muodostumista ja kertymistä suodattimeen. Diesel Injector Clean ehkäisee sakan muodostumista.

Käyttöohje
Annostus on yksi 473 ml (16 oz) pullo 150 litraan dieseliä kun tarvitaan pikapuhdistusta, ja sen jälkeen 1 pullo 300 litraan dieseliä. Aine on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, jolloin se pitää polttoainejärjestelmän puhtaana ja voideltuna. Se vähentää polttoaineen kulutusta jopa 8%, eli niin paljon että aine maksaa itsensä takaisin. Kaada aine tankkiin tankkauksen yhteydessä, jotta se sekoittuu mahdollisimman hyvin. Aine soveltuu niin henkilöautoihin, raskaaseen kalustoon, työkoneisiin, kuin merimoottoreihinkin. Yhteensopiva kaiken tyyppisten dieselmoottoreiden, pakokaasun puhdistusjärjestelmien ja polttoaineiden kanssa. Jos ajoneuvo seisoo pitkiä aikoja, tämä aine kannattaa laittaa tankkiin ennen seisotusta. Soveltuu käytettäväksi yhdessä AMSOIL Cetane Boost setaaniboosterin kanssa AMSOIL Diesel Cold Flow geeliintymisen estoaineen kanssa.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Yksikkö

,

Datalehdet, esitteet

g3186
englanninkielinen datalehti