Ea öljynsuodatin MP

18,4927,70

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

AMSOIL Ea® öljynsuodattimissa käytetään edistyksellistä synteettistä suodatinmateriaalia, jolla saadaan pyydystettyä pienempiä partikkeleita kuin perinteisillä suodattimilla. Tällä saavutetaan pidempi vaihtoväli ja vähäisempi moottorin kuluminen.

Absoluttinen hyötysuhde

Hyötysuhteella tarkoitetaan suodattimen kykyä pyydystää epäpuhtauksia. AMSOIL Ea suodattimien hyötysuhde on ISO 4548-12 standardin mukaan 98.7% 20 mikronin koossa, kun se joillain kilpailevilla merkeillä on vain 51%.

Pienempi virtausvastus

AMSOIL Ea öljynsuodattimien synteettiset kuidut ovat pienempiä kuin perinteiset kuidut, minkä johdosta virtausvastus ja painehäviö ovat pienemmät. Kylmäkäynnistyksessä öljy virtaa laakereille nopeammin kuin perinteisellä selluloosasuodattimella.

Puhdistuskapasiteetti

Suodattimen kapasiteetilla tarkoitetaan sitä, kuinka paljon suodatin kykenee pidättämään epäpuhtauksia ja olemaan edelleen toimintakykyinen. AMSOIL Ea suodattimen kapasiteetti on suurempi kuin kilpailevilla suodattimilla.

Konstruktio

Suodatinlelementti on valmistettu huippulaatuisesta synteettisestä materiaalista. Siinä ei käytetä hartsia, joka voisi hajota kuuman öljyn vaikutuksesta. Suodatinmateriaalin laskokset on tuettu molemmin puolin teräsverkolla. Tiivisteenä käytetään pitkäikäistä hydrattua nitriilikumia (HNBR), ja takaisinvalumisen estävä venttiili on valmistettu premium-laatuisesta silikonista.

Vaihtoväli

Valmistaja suosittelee että moottoripyörissä suodatin vaihdetaan aina öljynvaihdon yhteydessä!

Tämän suodattimen kanssa sopii öljynsuodatinavain GA251

Valintataulukko MP-öljyt ja suodattimet

Öljyjen suositustaulukko Harley-Davidson

Öljynsuodattimien vastaavuushaku

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Nimike

EaOM134C kromattu, EaOM135C kromattu, EaOM134 musta

Datalehdet, esitteet

filterspecs

EaMCDatabulletin