Ea öljynsuodatin

14,5023,06

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

AMSOIL Ea® öljynsuodattimissa käytetään edistyksellistä synteettistä suodatinmateriaalia, jolla saadaan pyydystettyä pienempiä partikkeleita kuin perinteisillä suodattimilla. Tällä saavutetaan pidempi vaihtoväli ja vähäisempi moottorin kuluminen.

Absoluttinen hyötysuhde

Hyötysuhteella tarkoitetaan suodattimen kykyä pyydystää epäpuhtauksia. AMSOIL Ea suodattimien hyötysuhde on ISO 4548-12 standardin mukaan 98.7% 20 mikronin koossa, kun se joillain kilpailevilla merkeillä on vain 51%.

Pienempi virtausvastus

AMSOIL Ea öljynsuodattimien synteettiset kuidut ovat pienempiä kuin perinteiset kuidut, minkä johdosta virtausvastus ja painehäviö ovat pienemmät. Kylmäkäynnistyksessä öljy virtaa laakereille nopeammin kuin perinteisellä selluloosasuodattimella.

Puhdistuskapasiteetti

Suodattimen kapasiteetilla tarkoitetaan sitä, kuinka paljon suodatin kykenee pidättämään epäpuhtauksia ja olemaan edelleen toimintakykyinen. AMSOIL Ea suodattimen kapasiteetti on suurempi kuin kilpailevilla suodattimilla.

Konstruktio

Suodatinlelementti on valmistettu huippulaatuisesta synteettisestä materiaalista. Siinä ei käytetä hartsia, joka voisi hajota kuuman öljyn vaikutuksesta. Suodatinmateriaalin laskokset on tuettu molemmin puolin teräsverkolla. Tiivisteenä käytetään pitkäikäistä hydrattua nitriilikumia (HNBR), ja takaisinvalumisen estävä venttiili on valmistettu premium-laatuisesta silikonista.

Vaihtoväli

Ea15k suodattimien vaihtoväli on 15.000 mailia (24.000 km) tai kerran vuodessa, kumpi tulee ensin (myös raskaassa käytössä). EAO-suodattimien vaihtoväli on normaalissa käytössä 25.000 mailia (40.000 km) tai kerran vuodessa, kumpi tulee ensin, ja raskaassa käytössä 15.000 mailia (24.000 km) tai kerran vuodessa, kumpi tulee ensin.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa

Datalehdet, esitteet

filterspecs