Power Foam voimavaahto

17,36

510 g

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): APFSC Osastot: ,

Kuvaus

Power Foam ”voimavaahto” poistaa itsepäiset epäpuhtaudet, kuten karstan ja pihkaantuneen bensiinin, kaasuläpistä, imukanavista ja imuventtiileistä. Sekä 2- että 4-tahtisiin. Erityisen sovelias moottoripyöriin, veneisiin, pienkoneisiin ja ylipäänsä kaasutinmoottoreihin, jotka saattavat seisoa käyttämättä pitkiä aikoja. Suihkutetaan sisään kaasuttimesta tai läppärungosta moottorin käydessä. Ei suositella dieseleihin eikä suorasuihkutuksella (GDI) varustettuihin bensiinimoottoreihin. Soveltuu kuitenkin EFI-moottoreihin joissa bensiini ruiskutetaan imukanaviin.

KÄYTTÖOHJE
Maalipinnat on syytä suojata mahdollisesti ohisuihkuavalta vaahdolta. Aja moottori käyntilämpöiseksi. Kaasutinmoottori: Irroita ilmanpuhdistin. Moottorin käydessä tyhjäkäyntiä, suihkuta vaahtoa sisään kaasuttimen kurkuista niin nopeasti kuin moottori kykenee ottamaan vastaan tukehtumatta. Sammuta moottori ja anna seistä 10-15 minuuttia, jonka jälkeen voit kiinnittää ilmansuodattimen ja jatkaa ajoa, tai suorittaa halutessasi uusintakäsittelyn.
Ruiskumoottori: Jos moottori on varustettu ilmamäärämittarilla, vaahto pitää suihkuttaa jostain kohtaa ilmamäärämittarin ja läppärungon välistä.

Ei aiheuta haittaa katalysaattorille, happianturille tai muille komponenteille.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Yksikkö

Datalehdet, esitteet

Powerfoam Data Bulletin