UCL Upper Cylinder Lubricant

6,72

Yläsylinterin voiteluaine. 1 pullo 50-100 litraan bensiiniä

Varasto vähissä

Tuotetunnus (SKU): UCLCN Osastot: , ,

Kuvaus

UCL Upper Cylinder Lubricant

Yläsylinterin voiteluaine palauttaa suorituskyvyn!
Yläsylinteri on moottorin heikoimmin voideltu kohde, jonne helposti muodostuu karstaa. Se on myös arka korroosiolle, mikä korostuu nykyisillä etanolia sisältävillä polttoaineilla.  AMSOIL UCL on suunniteltu ratkaisemaan nuo ongelmat.

Voitelee yläsylinterin komponentit
Yläsylinterin erittäin korkea lämpötila yhdistettynä siihen että männänrenkaat rajoittavat voiteluöljyn pääsyä yläsylinteriin, aiheuttavat voiteluongelman. AMSOIL UCL:n uniikit lisäaineet paikkaavat voitelun puutteet, maksimoiden tehollisen puristussuhteen ja mootoritehon. UCL huolehtii voitelusta ylimmän männänrenkaan ja sylinterin seinämän välillä. Sen voitelevat aineet ehkäisevät kulumista myös injektoreissa ja muissa polttoainejärjestelmän komponenteissa, taaten optimaalisen toiminnan ja pitkän käyttöiän. Katso alla vertailu muihin vastaaviin aineisiin.

Ehkäisee korroosiota
UCL sisältää tehokkaita korroosion estoaineita jotka pinnoittavat metallipinnat ja estävät kosteuden pääsyn kosketuksiin pintojen kanssa. Tämä on erityisen tärkeää etanolia sisältävien polttoaineiden kanssa, koska etanoli sitoo itseensä vettä ja aiheuttaa korroosiota. UCL maksimoi komponenttien eliniän tältä osalta.

Pitää injektorit puhtaina
UCL sisältää peseviä aineita jotka pitävät injektorit puhtaina, mikä takaa tasaisen polttoaineen suihkutuskuvion ja suihkutusmäärän, ja seossuhde on jokaisessa sylinterissä silloin mahdollisimman samanlainen. Tämä takaa parhaan mahdollisen tehon, vääntömomentin, hyötysuhteen ja taloudellisuuden, ja mahdollisimman pienet päästöt.

UCL sopii jatkuvaan käyttöön ja ylläpitää injektorien ja yläsylinterin voitelua ja puhtautta, kun taas AMSOIL P.I. Performance Improver on tehopuhdistusaine, joka toimii sitkeisiin epäpuhtauksiin, kertakäsittely kerran vuodessa.

SUOSITUKSIA

  • Bensiinimoottorisiin autoihin
  • Käytä säännöllisesti
  • Tankatessa kaada pohjalle ensin UCL ja tankkaa täyteen
  • 1 pullo per 50-100 litraa polttoainetta
  • Soveltuu bensiinille jossa on max 15% etanolia (95E, 98E)
  • Ei sovellu E-85, diesel, eikä 2-tahtisiin
  • Pullon kapea kaula on yhteensopiva korkittomien (capless) täyttöputkien kanssa

Lisätiedot

Paino 0,2 kg
Yksikkö

Datalehdet, esitteet

g3657
UCL datalehti