Break-In Oil sisäänajoöljy (BRK)

14,45

Kunnostetun moottorin sisäänajoon, kun männänrenkaat ja/tai nokka-akseli ovat uudet. Korkeasinkkinen SAE 30 mineraaliöljy. 1 Quart (0.95 l)

Varastossa

Kuvaus

Break-In Oil on sisäänajoöljy. Tämä on AMSOIL:n ainoa mineraaliöljy. Sisäänajo on ainoa tilanne jossa mineraaliöljy puoltaa paikkaansa. Sen synteettistä suurempi kitka auttaa männänrenkaita asettumaan (mikrohioutumaan) nopeammin. Samasta syystä tämä öljy on koostettu ilman kitkaa pienentäviä lisäaineita. Se sisältää hevoskuurin kulumisenestoaineita, esimerkiksi sinkkifosfaattia yli 2000 ppm, suojaten venttiilikoneistoa kriittisen sisäänajosyklin ajan. 2000 ppm on raja, jota suurempi pitoisuus aiheuttaa metallissa pidemmmän päälle raerajakorroosiota, mutta sisäänajo onkin lyhytkestoinen. Sisäänajon kesto riippuu aplikaatiosta, mutta esimerkiksi dynamometriajossa käytetään noin puolen tunnin sisäänajosykliä kevyellä kuormalla kierroslukua vaihdellen. Varsinaiset tehomittaukset kannattaa tehdä lopullisella (liukkaalla) öljyllä, kuten Dominator Racing tai Z-Rod -öljyillä, joka kumpikin ovat korkeasinkkisiä. Break-In öljyä kannattaa käyttää myös tippakannussa moottorin kasausvaiheessa, yhdessä AMSOIL Assembly Lube nokkarasvan kanssa.

Suosittelemme ajamaan Break-In sisäänajoöljyllä korkeintaan 1600 km, ja vaihtamaan varsinaiset moottoriöljyt sekä suodattimen. AMSOIL Ea öljynsuodattimissa käytetään edistyksellistä nanokuitua, jonka virtausvastus on pienempi, ja suodatuskyky on parempi kuin perinteisillä selluloosasuodatimilla.

Lisätiedot

Paino 1,0 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 80 × 215 cm (senttimetri)
Viskositeettiluokka

Yksikkö

Datalehdet, esitteet

Breakinoil Data Bulletin