V-Twin SAE 60

19,99

Täyssynteettinen moottoriöljy ilmajäähdytteisiin. 1 quart (0.95 l)

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): MCSQT Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

AMSOIL V-Twin -moottoriöljyjen suunnittelukriteerinä on maksimaalinen suorituskyky niin moottorissa, vaihteistossa kuin ensiövedossa. Moottoriöljyt on lisäaineistettu niin, että ne käyvät myös vaihteistoon ja ensiövetoon, myös märälle kytkimelle. Erittäin lämpöstabiilien synteettisten raaka-aineiden ansiosta öljy kestää kuumuutta ja viskositeetin ohenemista, ja moottori pysyy puhtaana. AMSOIL 20W-50 V-Twin Motorcycle Oil vastustaa ohenemista 6 x paremmin kuin Harley-Davidson SYN3, jolloin se suojaa kulumiselta myös vaihteistoa ja kompensaattori-laakeria.

AMSOIL Resists Viscosity Breakdown six times better than Harley-Davidson SYN3 for improved protection against compensator and transmission gear wear.V-Twin moottoriöljyissä on otettu huomioon ilmajäähdytteisen moottorin ankara lämpökuorma, vaihteiston ja ensiövedon suuret pintapaineet, mahdollisimman hyvä kytkintuntuma, ja korroosiosuojaus (seisonta-aika).

V-Twin moottoriöljyt kestävät korkeita lämpötiloja ohenematta ja hapettumatta. Sen lisäksi että ne on valmistettu erittäin lämpöstabiileista synteettisistä raaka-aineista, ne sisältävät maksimi annoksen hapettumisen estoaineita. Tämä tarkoittaa että moottorissa on hyvät öljynpaineet myös kuumana, ja moottori pysyy puhtaana (ei karstaa eikä lietettä).

V-Twin moottoriöljyillä on korkea leikkauslujuus, eli ne vastustavat mekaanisista voimista johtuvaa leikkautumista eli ohenemista. Tämä ehkäisee kulumista vaihteistossa ja ensiövedossa. Se toimii kuten vaihteistoöljy, mutta ilman vaihteistoöljyissä käytettävien EP-lisäaineiden negatiivisia vaikutuksia, kuten huono kytkintuntuma märkäkytkimessä.

V-Twin moottoriöljyt sisältävät erityisiä korroosionestoaineita, jotka ehkäisevät kondenssi-kosteudesta aiheutuvaa korroosiota. Moottoripyörillä ajetaan usein lyhyitä matkoja, ja ne seisovat pitkiä aikoja ajokauden ulkopuolella. Korroosio voi olla tällöin ongelma.

V-Twin moottoriöljyt on suunniteltu sopiviksi myös vaihteistoon ja ensiövetoon, niin että vaihteisto toimii pehmeästi ja kytkin ottaa tasaisesti. Öljy ehkäisee kytkimen luistamista ja lasittumista.

V-Twin moottoriöljyt ovat yhteensopivia muiden synteettisten ja mineraaliöljyjen kanssa, mutta öljyjä sekoitettaessa ei suositella pidennettyä vaihtoväliä. Yhdessä AMSOIL Ea öljynsuodattimen kanssa suositellaan vaihtoväliksi 20.000 mailia (32.000 km) tai kerran vuodessa. Muun merkkisellä suodattimella noudata pyörävalmistajan suosittelemaa km- tai tuntimäärää tai kerran vuodessa.V-Twin moottoriöljyt soveltuvat myös pyöriin joissa on katalysaattori.

Vanhat Harleyt kuten Shovel, Knuckle, Panhead. Myös Big Bore kitit, isovälyksiset ja kuumana käyvät. API SG, SL/CF, GL-1, JASO MA/MA2, ISO L-EMA2.

Lisätiedot

Paino 1,0 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 80 × 215 cm (senttimetri)
Viskositeettiluokka

Kinemaattinen viskositeetti @100°C, cSt (ASTM D445)

Kinemaattinen viskositeetti @ 40°C, cSt (ASTM D445)

Viskositeettti-indeksi

Leimahduspiste ºC

Jähmepiste ºC

Yksikkö

Datalehdet, esitteet

SAE60 Data Bulletin

G-2156Motorcycle
MP-öljyjen vertailu