V-Twin 20W-50

19,9977,75

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Öljyt on valmistettu erittäin lämpöstabiileista synteettisistä raaka-aineista. Moottoriöljyt on lisäaineistettu niin, että ne käyvät myös vaihteistoon ja ensiövetoon, myös märälle kytkimelle.

V-Twin moottoriöljyissä on otettu huomioon ilmajäähdytteisen moottorin ankara lämpökuorma, vaihteiston ja ensiövedon suuret pintapaineet, mahdollisimman hyvä kytkintuntuma, ja korroosiosuojaus (seisonta-aika).

V-Twin moottoriöljyt kestävät korkeita lämpötiloja ohenematta ja hapettumatta. Sen lisäksi että ne on valmistettu erittäin lämpöstabiileista synteettisistä raaka-aineista, ne sisältävät maksimi annoksen hapettumisen estoaineita. Tämä tarkoittaa että moottorissa on hyvät öljynpaineet myös kuumana, ja moottori pysyy puhtaana (ei karstaa eikä lietettä).

V-Twin moottoriöljyillä on korkea leikkauslujuus, eli ne vastustavat mekaanisista voimista johtuvaa leikkautumista eli ohenemista. Tämä ehkäisee kulumista vaihteistossa ja ensiövedossa. Se toimii kuten vaihteistoöljy, mutta ilman vaihteistoöljyissä käytettävien EP-lisäaineiden negatiivisia vaikutuksia, kuten huono kytkintuntuma märkäkytkimessä.

V-Twin moottoriöljyt sisältävät erityisiä korroosionestoaineita, jotka ehkäisevät kondenssi-kosteudesta aiheutuvaa korroosiota. Moottoripyörillä ajetaan usein lyhyitä matkoja, ja ne seisovat pitkiä aikoja ajokauden ulkopuolella. Korroosio voi olla tällöin ongelma.

V-Twin moottoriöljyt on suunniteltu sopiviksi myös vaihteistoon ja ensiövetoon, niin että vaihteisto toimii pehmeästi ja kytkin ottaa tasaisesti. Öljy ehkäisee kytkimen luistamista ja lasittumista.

V-Twin moottoriöljyt soveltuvat myös pyöriin joissa on katalysaattori.

V-Twin moottoriöljyt ovat yhteensopivia muiden synteettisten ja mineraaliöljyjen kanssa, mutta öljyjä sekoitettaessa ei suositella pidennettyä vaihtoväliä. Yhdessä AMSOIL Ea öljynsuodattimen kanssa suositellaan vaihtoväliksi jopa kaksi kertaa pyörävalmistajan suosittelemaa km- tai tuntimäärää tai kerran vuodessa.

Luokitukset

  • Harley-Davidson EVO ja uudemmat, Buell, Sportster, Ducati, Aprilia, BMW, KTM, Triumph. API SG, SL/CF, CG-4, JASO MA/MA2, ISO L-EMA2

Lisätiedot

Paino 1.0 kg
Viskositeettiluokka

Kinemaattinen viskositeetti @100°C, cSt (ASTM D445)

Kinemaattinen viskositeetti @ 40°C, cSt (ASTM D445)

Viskositeettti-indeksi

Leimahduspiste ºC

Jähmepiste ºC

HTHS-viskositeetti, cP

Kokonaisemäsluku TBN

Datalehdet, esitteet

20W50Data
Suomenkielinen datalehti

G-2156Motorcycle
Eri merkkisten öljyjen vertailu